AQUILA și Parmafood prezintă soluții complete pentru sectorul HoReCa la Foodservice & Hospitality Expo 2024
AQUILA, liderul pieței de distribuție și logistică pentru bunuri de larg consum din România, împreună cu companiile Parmafood, care au devenit parte din grup în aprilie 2024, vor participa la Foodservice & Hospitality Expo. Evenimentul, cel mai mare din domeniul retail și HoReCa din Europa de Sud-Est, va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie 2024, la Hala Laminor, București.
Sub tema "AQUILA: Partenerul HoReCa cu soluții de la A la Z", compania va prezenta oferta de soluții pentru a răspunde nevoilor operatorilor din HoReCa, care include atat branduri locale și internaționale, cât și brandurile proprii Gradena, LaMasă, Yachtis.
Răzvan Bagherea, Director de Organizare și Resurse Umane
„Strategia noastră vizează dezvoltarea continuă în canalul HoReCa, iar prin oferirea de soluții complete ne dorim să fim partenerul de încredere al afacerilor din ospitalitate. Prin sinergiile create ca urmare a integrării companiilor Parmafood în familia AQUILA, ne-am extins portofoliul de produse și acoperim întregul lanț de aprovizionare de la ingredientele necesare pentru prepararea mâncărurilor, la băuturi, cât și soluții de logistică și aprovizionare rapide. HoReCa a fost canalul de distribuție cu cel mai mare ritm de creștere în primele 6 luni din 2024, cu vânzări mai mari cu 35% față de aceeași perioadă a anului trecut.”
Participanții care vor vizita standul companiei din cadrul Foodservice & Hospitality Expo vor avea parte de o experiență completă, compania dezvoltând 3 zone cheie (bucătarie, bar și cafenea) pe o suprafață de aproximativ 200 metri pătrați pentru a prezenta produsele din portofoliul extins, care include branduri internaționale de renume precum Lavazza, Nutella, Hulala, Mutti, Tabasco, Kikkoman, Beluga, Piper-Heidsieck, Serena, Frescobaldi.
Vor fi organziate demonstrații culinare live în cadrul cărora vor fi folosite produse din portofoliul AQUILA, prezentate de Chefi renumiti, printre care: Chef Carlo Casoni, Head Chef al Mutti Italy, Chef Giuseppe Angino, expert în bucătăria italiană, Chef Cătălin Petrescu, cunoscut pentru vasta sa experiență în bucătăria japoneză și Chef John Menumorut, brand ambasador al unor mărci internaționale de prestigiu. În zona dedicată barului și cafenelei, barista și barmanii vor demonstra măiestria preparării de băuturi de calitate superioară, de la cafea premium la cocktailuri rafinate.
FoodService & Hospitality Expo București este singurul târg B2B dedicat profesioniștilor din domeniul mâncărurilor, băuturilor, Retail și HoReCa din România și Europa de Sud-Est. Cea de-a IV-a ediție a FoodService & Hospitality Expo va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie 2024 și va reuni marile companii de furnizori și de retail, românești și internaționale.